Likvidum Recension

Övergripande betyg: 2.7

2.7

Tillgängliga lånebelopp

5000 KR – 600000 KR

Räntesatser

4.95%  – 25.95%

Återbetalningstid

1ÅR – 20ÅR

Översikt

Likvidum är en svensk finansplattform som specialiserar sig på att erbjuda privatlån. Deras mål är att förenkla och effektivisera tillgången till finansiering för individer genom att jämföra erbjudanden från flera långivare med endast en kreditupplysning. Likvidum säkerställer att låntagare får de bästa möjliga lånevillkoren genom en konkurrensutsatt process. Plattformen är utformad för att vara användarvänlig och effektiv, vilket gör låneansökningsprocessen snabb och enkel.

Tjänster och Lån

Privatlån

Likvidum erbjuder privatlån anpassade för att möta olika personliga behov, inklusive skuldkonsolidering, renovering av hemmet och större inköp. Dessa lån kännetecknas av flexibla belopp, konkurrenskraftiga räntor och anpassningsbara återbetalningsvillkor.

  • Lånebelopp från 10 000 till 600 000 SEK
  • Flexibla återbetalningsvillkor upp till 15 år
  • Konkurrenskraftiga räntor genom långivarkonkurrens

Skuldkonsolideringslån

Likvidum tillhandahåller lån för skuldkonsolidering, vilket gör det möjligt för individer att kombinera flera skulder till ett enda lån med en månadsbetalning. Denna tjänst hjälper till att hantera ekonomin mer effektivt och kan potentiellt sänka de totala räntekostnaderna.

  • Kombinera flera skulder till ett lån
  • Enkel månadsbetalning
  • Potentiellt lägre räntor

Renoveringslån

Likvidum erbjuder lån specifikt för hemrenoveringar, vilket gör det enklare för individer att finansiera förbättringar och uppgraderingar av sina hem utan stora initiala kostnader.

  • Flexibel finansiering för hemförbättringar
  • Konkurrenskraftiga räntor
  • Enkel digital ansökningsprocess

Kundservice

Likvidum är dedikerade till att erbjuda utmärkt kundservice. Deras team av rådgivare finns tillgängliga för att hjälpa individer genom hela låneansökningsprocessen och erbjuder personlig rådgivning och stöd. Företaget betonar tydlig kommunikation och transparens, vilket säkerställer att kunderna fullt ut förstår sina finansieringsalternativ och villkor.

Sammanfattande Bedömning

Likvidum utmärker sig inom privatfinansieringssektorn med sitt innovativa tillvägagångssätt att koppla låntagare till ett brett utbud av långivare. Plattformens konkurrensutsatta process, flexibla lånevillkor och utmärkta kundservice gör det till ett attraktivt alternativ för individer som söker ekonomiska lösningar. Genom att förenkla ansökningsprocessen och erbjuda transparenta villkor säkerställer Likvidum att låntagare effektivt kan säkra de medel de behöver för olika personliga behov.

Likvidum Fördelar

Brett utbud av lånebelopp från 10 000 till 600 000 SEK.

Konkurrenskraftiga räntor genom en långivarkonkurrensprocess.

Effektiv och användarvänlig digital ansökningsplattform.

Likvidum Nackdelar

Begränsat till privatlån, inte lämpligt för företagsfinansiering.

Kräver detaljerad finansiell dokumentation för större lån.

Beroende av långivarens godkännande, vilket kan variera.

Vanliga frågor och svar

Likvidum hjälper individer att få tillgång till bästa möjliga lånevillkor genom att jämföra erbjudanden från flera banker och långivare. Likvidum grundades för att ge optimal finansiering, med grundarna och stora finansiella grupper som huvudbackare.

För att ansöka om finansiering hos Likvidum måste du vara svensk medborgare, minst 18 år gammal och ha en regelbunden inkomst. Likvidum kan inte hjälpa individer utan kredithistorik eller de som är i konkurs.

Ja, att ha en medsökande kan öka dina chanser att bli godkänd och potentiellt säkra bättre lånevillkor. Medsökanden måste också uppfylla Likvidums krav på behörighet.

Nej, Likvidum kan inte hjälpa till utan ett registrerat svenskt personnummer. Registrering är nödvändig för att verifiera din identitet och finansiella historik.

Ja, att ha betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder för att få finansiering. Långivare gör en individuell bedömning av din återbetalningsförmåga, och erbjudanden kan variera beroende på karaktären av dessa anmärkningar.

En borgensman kan vara någon som uppfyller långivarens krav och är villig att ta på sig ansvaret för lånet om den primära låntagaren inte kan återbetala det. Att inkludera en borgensman kan öka sannolikheten för lånegodkännande.