Lenditum Company Loans Review

Overall Rating: 4.2

4.2

Loans From

2000 4000000

Interest Rates

5.2%  – 33.93%

Repayment Period

0.5YR – 5YR

Översikt

Lenditum är en svensk finansplattform som specialiserar sig på att erbjuda företagslån. Deras mål är att förenkla och effektivisera tillgången till finansiering för små och medelstora företag (SME) genom att jämföra erbjudanden från flera långivare med endast en kreditupplysning. Lenditum säkerställer att företag får de bästa möjliga lånevillkoren genom en konkurrensutsatt process. Plattformen är utformad för att vara användarvänlig och effektiv, vilket gör låneansökningsprocessen snabb och enkel.

Lenditum Company Loans Review

Tjänster och Lån

Företagslån

Lenditum erbjuder företagslån anpassade för att möta olika affärsbehov, inklusive rörelsekapital, expansion och inköp av utrustning. Dessa lån kännetecknas av flexibla belopp, konkurrenskraftiga räntor och anpassningsbara återbetalningsvillkor.

  • Lånebelopp från 20 000 till 40 miljoner SEK
  • Flexibla återbetalningsvillkor upp till 60 månader
  • Konkurrenskraftiga räntor genom långivarkonkurrens

Fakturafinansiering

Lenditum tillhandahåller fakturafinansiering, vilket gör det möjligt för företag att sälja sina fakturor för omedelbart kassaflöde. Denna tjänst hjälper företag att effektivt hantera sin likviditet utan att ta på sig ytterligare skulder.

  • Omedelbart kassaflöde från obetalda fakturor
  • Flexibla finansieringsvillkor
  • Förbättrad likviditetshantering

Utrustningsfinansiering

Lenditum erbjuder också finansieringsalternativ för köp eller leasing av utrustning. Denna tjänst är idealisk för företag som vill uppgradera eller förvärva ny utrustning utan stora initiala kostnader.

  • Flexibel finansiering för utrustningsinköp
  • Leasingalternativ tillgängliga
  • Strömlinjeformad digital ansökningsprocess

Kundservice

Lenditum är dedikerade till att erbjuda utmärkt kundservice. Deras team av rådgivare finns tillgängliga för att hjälpa företag genom hela låneansökningsprocessen och erbjuder personlig rådgivning och stöd. Företaget betonar tydlig kommunikation och transparens, vilket säkerställer att kunderna fullt ut förstår sina finansieringsalternativ och villkor.

Sammanfattande Bedömning

Lenditum utmärker sig inom affärsfinansieringssektorn med sitt innovativa tillvägagångssätt att koppla SME till ett brett utbud av långivare. Plattformens konkurrensutsatta budgivningsprocess, flexibla lånevillkor och utmärkta kundservice gör det till ett attraktivt alternativ för företag som söker finansieringslösningar. Genom att förenkla ansökningsprocessen och erbjuda transparenta villkor säkerställer Lenditum att företag effektivt kan säkra de medel de behöver för att växa och blomstra.

Lenditum Advantages

Brett utbud av lånebelopp från 20 000 till 40 miljoner SEK.

Konkurrenskraftiga räntor genom en långivarkonkurrensprocess.

Effektiv och användarvänlig digital ansökningsplattform.

Lenditum Disadvantages

Begränsat till företagslån, inte lämpligt för personlig finansiering.

Kräver detaljerad finansiell dokumentation för större lån.

Beroende av långivarens godkännande, vilket kan variera.

Frequently Asked Questions

Lenditum hjälper små och medelstora företag att få tillgång till bästa möjliga finansieringsvillkor genom att jämföra erbjudanden från flera banker och långivare. Lenditum grundades för att ge SME tillgång till optimal finansiering, med grundarna och stora finansiella grupper som huvudbackare.

För att ansöka om finansiering hos Lenditum måste du vara firmatecknare, t.ex. VD eller styrelseledamot, och företaget måste vara registrerat och aktivt i Sverige. Lenditum kan inte hjälpa privatpersoner eller företag som är skalbolag, lagerbolag, filialbolag eller föreningar.

Ja, så länge grundläggande krav uppfylls, och ansökan signeras via BankID av en firmatecknare. Borgensmäns inkomst bedöms utifrån taxerad inkomst i Sverige, vilket kan påverka långivarnas beslut.

Nej, Lenditum kan inte hjälpa till utan ett registrerat organisationsnummer. Registreringen kan ta upp till en månad hos Bolagsverket. Kontakta Lenditum för råd om framtida finansieringsbehov.

Ja, att ha betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder för att få finansiering. Långivare gör en individuell bedömning av ditt företags återbetalningsförmåga, och erbjudanden kan variera beroende på karaktären av dessa anmärkningar.

En borgensman kan vara en firmatecknare eller annan styrelseledamot. I vissa fall kan externa individer accepteras efter individuell bedömning. Borgensmannen blir skyldig att ta över skulden om företaget inte kan betala. Att ange en borgensman kan öka sannolikheten för att ansökan beviljas.